maanantai 17. lokakuuta 2011

Nukke muistelee


Vanhan Huvilan ullakolta löytyi taannoin siivouksessa hyljätty nukenpää. En hennonut sitä hävittää, vaikka en vielä tiennyt Martta-nukkien arvoa. Nyt tuo muistelee menneitä nuoruuden päiviä.

Martta on vieraillut myös Varamussalossa. Hän onkin nykyisin ihan hyvässä seurassa, ja kuulee monia uskomattomia tarinoita.

2 kommenttia:

 1. Onnea uudelle blogillesi!

  Heti piti alkaa salapoliisiksi. Ei ollut vaikeaa :D Nasta idea tämä blogi ja kaiken lisäksi tosi mielenkiintoista asiaakin.

  Vähän on vielä hiomista blogerilla näissä näkymissä, kuten K50:ssä kerroit. Tulin kommentoimaan perinteistä näkymastä, niin tuli ensin tänne dynaamiseen ja siten vielä piti napsauttaa kerran, ennenkuin voin alkaa kirjoittaa.
  Toisaalta eihän perinteiseen tarvitse lukijan palata, muuta kuin kokeillakseen, tämä näyttää oikein hyvältä. Linkit eri vaihtoehtoihin ovat hyviä, eihän noita osoite lisäyksiä tahdo muistaa ulkoa.

  Jatka vaan näitä tutkimuksia, on paljon apua meille muille bloggaajille :)

  VastaaPoista
 2. Miiwi, kiitos! Hauska yllätys, olet hyvä salapoliisi :) Tervetuloa toistekin.
  Tämä blogi on vielä alkuräjähdyksen kourissa, postauksia on lisätty ja poistettu, korjattu ja kuvia vaihdettu. Dynaaminen ei näytä oikein miltään, jos on vain kolme postausta...Juuri nyt ikäänkuin alkaisi punainen lanka löytyä.

  Ja niin taitaa itse dynaminenkin olla vielä vaiheessa...

  VastaaPoista

Kysy, kerro ja kommentoi!