perjantai 21. lokakuuta 2011

Kaukainen hymyEn julkaise omaisten tai tuttujen kuvia ilman lupaa, mutta piirtämällä voin kiertää tätä tapaa:) Tässä kaukainen rakas ihminen minun silmin. Se on mukana sivulla Digipiirroksia, jonne keräsin muutaman tätä blogia varhaisemman piirustuksen.

Tänään tein luonnoksia uuden blogini taustaksi. Seitsemännen version jätin paikoilleen. Katselen nyt tätä jonkin aikaa.

Varsin lyhyt on vielä kuvajono Flipcard-näkymässä. Ruudut vilistää silmissä kineettisesti...

7 kommenttia:

 1. Minä ajattelin pikkukuvasta ennen klikkaamista, että tämä näyttää sinulta ;) Ja aion muuten kokeilla kommentin esikatselua (jotta voin lähettää palautetta, jos se toimii huonosti).

  Ja kokeilun tuloksena kerron, että teksti näkyi esikatselumuodossa niin kuin pitikin, mutta piti vaan vieritellä taas alaspäin. Uudistukset voivat olla osittain hyviä, mutta osittain niissä tulee kyllä takapakkiakin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Jl testiavusta! Nyt näyttää, että dynaamisen kommentoinnin bugit alkaa olla korjatut. Ja itse poistin kirjaintarkistuksen.
  "Näyttää minulta" :O Meinaat ehkä, että käsiala näyttää minulta? Ihan noin nätti naama ei ole mulla.Tai sitten olen valehdellut ;)

  VastaaPoista
 3. Ajattelin pikkukuvasta, että näyttää sinulta nuorena tai sinun geeneiltäsi ;) mutta toki siinä näkyy sinun käsialasi.

  VastaaPoista
 4. Kunhan viisastelin Jl ... Tämä ystävä on kaukana Aasiassa. :)

  VastaaPoista
 5. Jaahas, tämä on aikaa, kun testattiin dynaamista bloginäkymää. Minäpäs nyt testailen g+:ssaa. Ystäväsi kaukana Aasiassa on varsin sievä. Rakkautta Teille kaikille!
  Vallaton

  VastaaPoista
 6. Vallaton, ei tässä ehdi sammaloitumaan, kun vuoroin Naamala, Google ja Blogger muuttavat muotoaan. Ja siinä välissä mobiililaitteet...
  Kiitos toivotuksesta, sitä riittää :) Samoin sinne!

  VastaaPoista

Kysy, kerro ja kommentoi!