perjantai 3. toukokuuta 2019

Linnut!Toukokuu on lintujen aikaa! Myös omat lintuni lähtivät lentoon. Kolmentoista vuoden paussin jälkeen sain oman näyttelyn pystytettyä. Olin jo kuvitellut lopettaneeni. Selitin itselle ja muille, että verkkonäyttelyt riittävät. Mutta näin  vain kävi. Linnut saivat minut maalaamaan, ja tauluja kertyi parissa vuodessa työhuone tulvilleen. Nyt on esillä 70 kuvaa linnuista. Kaikki linnut olen itse kohdannut, ja näyttelyluetteloon kirjasin havaintopaikat.

Ripaus fantasiaa on realististen kuvien rinnalla: kolme pöllöseireeniä keramiikkaveistoksina. Ne olivat mukana edellisessä näyttelyssäni ”Hilpeät huilut”.(Keramiikkaa, okariinoja, paperitaidetta, seireenejä monenlaisia.)

Paikka on Kotkan Klubin yläkerran näyttelytila, joka on Kotkan Taideseuran käyttöön tarjottu. Näyttelyyn voi kivuta Klubin aukioloaikoina, eli arkisin lounasaikaan.
Tervetuloa!
2 kommenttia:

Ilona Winebridge kirjoitti...

toivon sydämestäni, et mahdollisimman moni on löytänyt tiensä näyttelyysi Marjattah!
tämä käyttämäsi tekniikka on minulle ihan vieras. upeita töitä olet tehnyt. hienoa, kun pitkän tauon jälkeen päätit pitää ihan oikeankin näyttelyn:))

Marjattah kirjoitti...

Kiitos Ilona. Vielä runsas viikko näyttelyaikaa.Sain muutaman lisäpäivän, koska Kotkan Taideseuran kesänäyttelyä aletaan pystyttää vasta 7.6.
Uusimmat työt ovat ihan perinteisiä maalauksia paperille, pastellivärein. Tämän blogin perustin kuitenkin alunperin digipiirroksista kertomaan. Tärkeintä kuitenkin on itse kuva ja sen sanoma, vaikka vanhana kuviksenopena kernaasti kerron tekotavoista.