tiistai 29. elokuuta 2017

Amerikanharmaahaikara

Great Blue Heron


Luova Lauantai on palannut kesälomalta ja kysyy #214: "Mitä teit kesällä?" Tässä minun vastaukseni: Bongasin lintuja kotona ja kaukomailla.

 Löysin uuden piirustussovelluksen tabletille: Procreate. Ei siksi, että olisin tyytymätön Artrageen, jota olen käyttänyt jo vuosia tietokoneella ja myös tabletilla. Olin utelias; —löytyisikö juuri Apple Pencilille suositeltua piirustusojelmaa. Ja tämän löysin. Alankin mielistyä, sillä löydän monia kaipaamiani ominaisuuksia. Tässä siis ensimmäinen maalaus uudella sovelluksella.  Olen viettänyt kolme viikkoa sukuloimassa pienellä saarella Kanadan länsirannikolla ja valokuvaillut uusia lintututtavuuksia. Tämän komean linnun kohtasin monta kertaa. Lisää aiheita on tallessa.

10 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Enimmäinen maalaus uudella sovelluksella!!! Huh, olet taitava, aivan uskomaton maalaus!
Sukuloiminen Kanadassa kuulostaa mukavalta, paljon uutta nähtävää.

Inspiroivaa ja luovaa syksyä!

Marjattah kirjoitti...

Kiitos Susu. Opiskelua riittää :)

Sisko kirjoitti...

Kyllä on hieno. Komea lintu tuli, aivan upea ja taitavasti maalattu. Mielenkiintoinen ohjelma.

Marjattah kirjoitti...

Kiitos Sisko. Hienoa oli nähdä haikara läheltä :)

riitta k kirjoitti...

Upea - kauniimpi kuin valokuva.

Marjattah kirjoitti...

Kiitos Riitta :)

Holle kirjoitti...

Komeaa jälkeä. Olen ehkä hommaamassa iPad Prota ja vaikken tuollaisiin saavutuksiin ylläkään niin näkee mitä sillä voi saada aikaiseksi.

Marjattah kirjoitti...

Kiitos Holle. Suosittelen taitavalle piirtäjälle iPadProta ja sen kylkiäisenä ApplePenciliä! Kynän kosketus on niin miellyttävä, että se vallan viettelee piirtämään. Niin monia styluksia olen kokeillut, että tiedän :)

Tuipal kirjoitti...

Hieno kuva. Ostin viime kuussa IpadPron ja Apple pencilin. Juuri opettelen procreatea, mutta ei tunnu olevan minua varten, heitän sen aina (kuvainnollisesti) seinään ja jatkan sketchbook prolla. Pencilistä olen samaa mieltä.

Marjattah kirjoitti...

Kiitos Tuipal. Sketchbook on kelpo appi, löytyy minunkin tabletiltani. Tärkeintä että se on yhteensopiva Apple-kynän kanssa. Käytin sitä jonkin verran iPadAirin kanssa, ja ankarasti etsin sitä oikeaa Stylusta... Nyt loppuikin kynän etsiminen :) Onneksi olkoon, hyvä hankinta piirtäjälle!