tiistai 29. elokuuta 2017

Amerikanharmaahaikara

Great Blue Heron


Luova Lauantai on palannut kesälomalta ja kysyy #214: "Mitä teit kesällä?" Tässä minun vastaukseni: Bongasin lintuja kotona ja kaukomailla.

 Löysin uuden piirustussovelluksen tabletille: Procreate. Ei siksi, että olisin tyytymätön Artrageen, jota olen käyttänyt jo vuosia tietokoneella ja myös tabletilla. Olin utelias; —löytyisikö juuri Apple Pencilille suositeltua piirustusojelmaa. Ja tämän löysin. Alankin mielistyä, sillä löydän monia kaipaamiani ominaisuuksia. Tässä siis ensimmäinen maalaus uudella sovelluksella.  Olen viettänyt kolme viikkoa sukuloimassa pienellä saarella Kanadan länsirannikolla ja valokuvaillut uusia lintututtavuuksia. Tämän komean linnun kohtasin monta kertaa. Lisää aiheita on tallessa.

10 kommenttia:

 1. Enimmäinen maalaus uudella sovelluksella!!! Huh, olet taitava, aivan uskomaton maalaus!
  Sukuloiminen Kanadassa kuulostaa mukavalta, paljon uutta nähtävää.

  Inspiroivaa ja luovaa syksyä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Susu. Opiskelua riittää :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on hieno. Komea lintu tuli, aivan upea ja taitavasti maalattu. Mielenkiintoinen ohjelma.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Sisko. Hienoa oli nähdä haikara läheltä :)

  VastaaPoista
 5. Komeaa jälkeä. Olen ehkä hommaamassa iPad Prota ja vaikken tuollaisiin saavutuksiin ylläkään niin näkee mitä sillä voi saada aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Holle. Suosittelen taitavalle piirtäjälle iPadProta ja sen kylkiäisenä ApplePenciliä! Kynän kosketus on niin miellyttävä, että se vallan viettelee piirtämään. Niin monia styluksia olen kokeillut, että tiedän :)

   Poista
 6. Hieno kuva. Ostin viime kuussa IpadPron ja Apple pencilin. Juuri opettelen procreatea, mutta ei tunnu olevan minua varten, heitän sen aina (kuvainnollisesti) seinään ja jatkan sketchbook prolla. Pencilistä olen samaa mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuipal. Sketchbook on kelpo appi, löytyy minunkin tabletiltani. Tärkeintä että se on yhteensopiva Apple-kynän kanssa. Käytin sitä jonkin verran iPadAirin kanssa, ja ankarasti etsin sitä oikeaa Stylusta... Nyt loppuikin kynän etsiminen :) Onneksi olkoon, hyvä hankinta piirtäjälle!

   Poista

Kysy, kerro ja kommentoi!