maanantai 20. tammikuuta 2014

Kamarimusiikkia

Kamarimusiikkia
© Marjattah 2014

Luovan Lauantain 140. haaste "Barokki"  houkutteli piirtämään ArtRagella pitkästä aikaa. Minähän tykkään barokkimusiikista yli kaiken! Piirtäminen lähti liikkeelle  kuvasta, missä Mies ja minä esitämme duettoa kiinalaisilla bambuhuiluilla, kauan sitten. Piirustukseeni rupesi tulemaan lisää soittajia yksi toisensa jälkeen. Niinhän tuohon aikaan oli tapana, musisoitiin yhdessä, ja kokoonpano riippui löytyvistä soittimista. Piirrän jo kolmatta päivää, joten julkaisen  nyt tämän version, että malttaisin muutakin tehdä.

Kiinalaiset bambuhuilut

8 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Vau, onpa upea! Kolmen päivän piirustus, nostan hattua!!

Ritva kirjoitti...

on hieno, tuota en ole koskaan kokeilut. katseltuani sinun tuotosta tekisi mieli yrittää, UPEA!!!

Marjattah kirjoitti...

Kiitos. Vaikeinta on lopettaa, ja päättää että nyt se on valmis :)

Marjattah kirjoitti...

Kiitos. Hyviä piirustusohjelmia on monia, mutta tähän olen mielistynyt. Varsinkin suosittelen digikynää tabletteineen. Käden kosketus säilyy. Bamboo-systeemi on minulla.

Pulmu kirjoitti...

Hieno tämäkin. Minä tykkään enempi tabletista styluksesta kuin piirtopöydästä ja sen kynästä. Tällä tabletilla pystyn näkemään kynän jäljen ja kohdentamaan pisteeseen tarkemmin kuin piirtopöydällä, mutta makuasioita.

Marjattah kirjoitti...

Hyvä kun mainitsit Pulmu! Tabletti ja Stylus-kynä on mainio piirtäjälle. Käytänkin sitä matkoilla. Kuitenkin tykkään eniten työasemastani ja suuresta näytöstä.Tässä Bamboo-kynässä on parasta kosketusherkkyys (joka tulee ohjelman mukana.) Mutta välineet ovat vain välineitä. Päästä ne kuvat lähtee ;)

Holle kirjoitti...

Onpa nähty vaivaa mutta komea on lopputuloskin. Tyylikäs orkesteri jossa sävyt kohdallaan.

Marjattah kirjoitti...

Kiitos vaan. Mieltä tuo jäi yhä vaivaamaan, ja pyörittelen barokkimuunnelmia :) Tosin lauantaihaasteen ulkopuolella, kun aikakin loppuu.