maanantai 20. tammikuuta 2014

Kamarimusiikkia

Kamarimusiikkia
© Marjattah 2014

Luovan Lauantain 140. haaste "Barokki"  houkutteli piirtämään ArtRagella pitkästä aikaa. Minähän tykkään barokkimusiikista yli kaiken! Piirtäminen lähti liikkeelle  kuvasta, missä Mies ja minä esitämme duettoa kiinalaisilla bambuhuiluilla, kauan sitten. Piirustukseeni rupesi tulemaan lisää soittajia yksi toisensa jälkeen. Niinhän tuohon aikaan oli tapana, musisoitiin yhdessä, ja kokoonpano riippui löytyvistä soittimista. Piirrän jo kolmatta päivää, joten julkaisen  nyt tämän version, että malttaisin muutakin tehdä.

Kiinalaiset bambuhuilut

8 kommenttia:

 1. Vau, onpa upea! Kolmen päivän piirustus, nostan hattua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vaikeinta on lopettaa, ja päättää että nyt se on valmis :)

   Poista
 2. on hieno, tuota en ole koskaan kokeilut. katseltuani sinun tuotosta tekisi mieli yrittää, UPEA!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hyviä piirustusohjelmia on monia, mutta tähän olen mielistynyt. Varsinkin suosittelen digikynää tabletteineen. Käden kosketus säilyy. Bamboo-systeemi on minulla.

   Poista
 3. Hieno tämäkin. Minä tykkään enempi tabletista styluksesta kuin piirtopöydästä ja sen kynästä. Tällä tabletilla pystyn näkemään kynän jäljen ja kohdentamaan pisteeseen tarkemmin kuin piirtopöydällä, mutta makuasioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun mainitsit Pulmu! Tabletti ja Stylus-kynä on mainio piirtäjälle. Käytänkin sitä matkoilla. Kuitenkin tykkään eniten työasemastani ja suuresta näytöstä.Tässä Bamboo-kynässä on parasta kosketusherkkyys (joka tulee ohjelman mukana.) Mutta välineet ovat vain välineitä. Päästä ne kuvat lähtee ;)

   Poista
 4. Onpa nähty vaivaa mutta komea on lopputuloskin. Tyylikäs orkesteri jossa sävyt kohdallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan. Mieltä tuo jäi yhä vaivaamaan, ja pyörittelen barokkimuunnelmia :) Tosin lauantaihaasteen ulkopuolella, kun aikakin loppuu.

   Poista

Kysy, kerro ja kommentoi!