torstai 14. maaliskuuta 2019

Tervaleppälehdossa

Tervaleppälehdossa (50 x 40cm)
Kotkalaisen luontoystävän tie vie usein Tervaleppälehtoon. Se on suojeltu, luonnontilainen pieni keidas Katariinan kaupunginosassa. Tiaisten, tikkojen ja oravien pelottomuus ihastuttaa, ja siksi kävelijällä on usein pähkinöitä taskussaan. Kuvan mummo ei tietenkään tähtäile  itseään, vaan kättään. Jopa pähkinänakkelista olen onnistunut nappaamaan kuvan näin!

"Selfien" kehystin vuosi sitten. Äskettäin irroitin sen kehyksistä, ja työ meni niin uusiksi että päiväsin sen tälle vuodelle. Tässä ajassa materiaali on tullut tutummaksi. Ilokseni huomaan, että korjailu on helppoa, ainakin laadukkaalla paperilla. Tässä on käytössä Canson Mi-Teintes-Touch.  Voin hangata pois huonon kohdan ja maalata sen uudelleen. Hyvä syy olla säästäväinen fiksatiivin käytössä...  Kuvassa keskeisin juttu on talitintin varpaiden kosketus, ja siksi käsi meni uusiksi. Käden perspektiivi oli korjattava. Ja kuinka ollakaan, kaikki muukin oli korjattava.
Nyt kiinnitin sen uudelleen vitriinikehykseen, jotta osaisin lopettaa korjailemisen. Ehkä se pääsee tulevaan näyttelyyni.

4 kommenttia:

Vallaton kirjoitti...

Saanko laittaa tämän linkin sinua koskevaan blogipostaukseen? t. Vallaton mummeli

Marjattah kirjoitti...

Sehän olisi ilo ja kunnia :)

Liplatus kirjoitti...

Taulusta välittyy ihana luonto rakkaus.
Sehän on kätevää kun voi pyyhkiä aikaisemman pois ja tehdä uudella tavalla.
Kyllä ansaitsee paikan näyttelyssä.:)

Marjattah kirjoitti...

Kiitos käynnistä ja kommentista Liplatus! :)