maanantai 18. helmikuuta 2013

Kuvat kirjaksi!

Kuvankaappaus Ifolorin taitto-ohjelmasta

Katoavat digipiirustukset saa talteen näinkin. Ifolor designer (ja vastaavat) on varmaan tuttu sovellus valokuvaajille. Ja miksei myös digipiirtäjille? Taitto-ohjelma on monipuolinen. Voit valita valmiit sivumallit tai sommitella vapaasti  tyhjälle sivulle tekstit ja kuvat.  Kuvat on syytä piirtää kyllin isoiksi. Varoitus seuraa, jos yrittää venyttää pikseleitä. Hauska toiminto on kuvanpysäytys videosta, mistä esimerkkejä yllä. Valmis kirja  (21x21cm) tuli tänään postista, ja painojälki on aivan loistava! Mukana on pakinoita joihin kuvat liittyvät.

Ehkä tuttu juttu sinullekin?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin olen tehnyt monta kirjaa Ifolorilla ja olen tosi tyytyväinen laatuun ja painojälkeen. Hienoja muistoja töistä. Ei tarvitse pelätä, että kone ei ymmärrä muistitikkua tai levyä.

Näyttää tosi hyvältä. Etenkin oikein sivun norsu on taiteellinen ja hieno!

Hietatar kirjoitti...

Tyylikkään näköinen sivuaukeama.
Kuullut olen Ifolorista, mutten lähemmin ole tutustunut.

Voisinkin lähemmin kurkistaa.

Vallaton mummeli kirjoitti...

Hieno! Minä olen tehnyt vasta yhden kirjan Esikoiselleni synttärilahjaksi. Mielessä on tehdä muitakin, mutten ole saanut aikaiseksi.

Marjattah kirjoitti...

Mukava tietää. Arvaan että kirjasi ovat hienoja. -Asemointinäkymä antaa vain aavituksen painojäljestä, joka ei jää jälkeen alkuperäisestä kuvasta.

Marjattah kirjoitti...

Kurkista ihmeessä. Ideoita poikii kun alkuun pääsee.

Marjattah kirjoitti...

Synttärit inspiroivat toistekin, luulenpa :)